| |     latinica | english  
Насловна
Контакт

Радно време - рад са странкама
Понедељак - петак:10:00 – 16:00 часова
 

Празници
Адреса
40 Eglinton Avenue East, 7th floor, unit 701
Toronto, ON   M4P 3A2 (Локација/Мапа)

Телефон: +1 (416)483-1080

Факс:       +1 (416)483-1847

Е-mail: gkrstoronto@rogers.com

Конзуларна надлежност | Почасни конзули

 


                 

  

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е 

3. јул 2020.године

Због актуелне ситуације око пандемије корона вируса, као и због ванредног стања и ограничавајућих мера које је увела влада провинције Онтарио, Генерални конзулат Републике Србије у Торонту је у обавези да поштује епидемиолошке протоколе провинције Онтарио. С тим у вези, обавештавамо вас о следећем:

1. Пријем странака се врши искључиво у заказаним терминима;

2. Заказивање термина се врши путем е-маила Генералног конзулата gkrstoronto@rogers.com  или позивом на број телефона 416.483.1080.  Ако странка позове Генерални конзулат телефоном, уколико се не јави оператер, молимо да после звучног сигнала на аутоматском снимачу, у поруци обавезно остави разговетно изговорено име и презиме и број телефона или мејл на које ће службеници Генералног конзулата узвратити позив или одговорити на мејл у најкраћем року;

3. У просторијама Генералног конзулата дозвољен је истовремен боравак највише две особе (осим када су у питању малолетна деца која морају бити у пратњи родитеља). Странке које дођу пре заказаног термина сачекаће испред зграде у којој се налази Генерални конзулат, јер правила управе пословне зграде у којој је Генерални конзулат смештен, не дозвољавају задржавање у просторијама зграде.

Молимо странке да поштују заказане термине. Уколико дође до кашњења, странка ће свакако бити примљена и услужена, али након што последњој заказаној странци тог дана буде пружена услуга.

Генерални конзулат  ће бити у могућности да пружи  конзуларне услуге само странкама са заказаним терминима.

4. Свако лице које улази у просторије Генералног конзулата мора да има заштитну маску за лице и одговарајуће рукавице;

5. Имајући у виду ограничење у раду Генералног конзулата, услед одлука владе Отнарија и у складу са мерама за заштиту здравља, уз жељу да пружимо све врсте конзуларних услуга, молимо да на време планирате и ускладите своје обавезе и активности са расположивим терминима пријема странака у Генералном конзулату Републике Србије у Торонту.

Захваљујемо на разумевању.


 


Oпширније...
Контакт
Контакт
Нерадни дани за 1. мај
Празници
Почасни конзули